Stichting Dierenvoedselbank Limburg
wij hebben een hart voor uw huisdieren

Wilt u ons ook steunen?

Wij zijn geheel afhankelijk van de giften van bedrijven en particulieren. Dankzij deze steun kunnen wij mensen blijven helpen, welke door omstandigheden helaas financieel niet de mogelijkheid hebben om, naast de kosten voor hun levensonderhoud, hun huisdieren tijdelijk te kunnen onderhouden.Ook uw hulp kunnen wij daarbij gebruiken. U kunt een donatie (financieel, dierenvoer en/of dierbenodigdheden) aan ons geven waarna wij zorgen voor een gelijke verdeling onder alle klanten en uitgiftepunten. U kunt uw donatie ook geven aan een specifieke dependance/uitgiftepunt.


DONATIES

Wilt u dierenvoer of dierbenodigdheden doneren? Neem dan contact met ons op via 06-47232318 (ma-vr 10-17u), stuur een bericht via de contactpagina van deze website of rechtstreeks naar donaties@dvblimburg.nl. Daarnaast hebben wij een groeiend aantal afgiftepunten voor donaties. Een actueel overzicht hiervan sturen wij u ook op aanvraag toe. 

Wilt u een financiële donatie doen? Maak dan uw donatie over naar stichting Dierenvoedselbank Limburg te Nijswiller, rekeningnummer NL88RABO0314058184.  

       

PARTNER / VRIEND VAN DE DIERENVOEDSELBANK LIMBURG

Wij bieden donateurs en sponsors ook een speciaal Partner/Vriend programma aan indien besluiten ons structureel te steunen. Dit lidmaatschap is beschikbaar voor bedrijven en particulieren met ook tal van voordelen voor u. Wilt u ook “Partner (of Vriend) van de Dierenvoedselbank Limburg” worden? Neem dan contact op via relaties@dvblimburg.nl of bel, tijdens kantooruren (ma-vr 10-19u), naar 06-26551800.

Wilt u weten wie onze Partners en Vrienden zijn? Klik dan HIER.

 

VRIJWILLIGER WORDEN

Wilt u meehelpen door vrijwilliger te worden? Ook dan kunnen wij uw hulp gebruiken. Wij zoeken vrijwilligers om te helpen bij o.a. het verzamelen van voer en artikelen, de uitgiftes, het bezoeken van en aanwezig zijn met onze stand op braderieën, markten en uitdelen van flyers/folders. Vul uw gegevens op het contactformulier in en wij sturen u alle informatie.

 

Wilt u meer informatie? Of heeft u nog vragen over hetgeen op deze pagina staat? Stuur dan een bericht via het contactformulier (klik HIER).

 
E-mailen
Bellen
Instagram