Stichting Dierenvoedselbank Limburg
wij hebben een hart voor uw huisdieren

OVERZICHT DIERENVOEDSELBANKEN IN LIMBURG PER GEMEENTE

Wij beogen om uitgiftepunten te realiseren in de regio 045 (Parkstad gemeenten) en de regio 043 (Gulpen-Wittem en omstreken) in de provincie Limburg. Wilt u weten of er een dierenvoedselbank in uw regio is? Klik dan op de naam die achter de gemeente, waarin u woont, staat. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de Facebook pagina van de betreffende dierenvoedselbank (dependance). Er zijn in de provincie Limburg nóg 2 dierenvoedselbanken actief dus check even bij welke u een aanvraag indient.

Wilt u een aanvraag voor een dierenvoedselpakket doen? Klik dan HIER of ga naar de AANMELDEN pagina.

Heeft u een algemene vraag of wilt u een donatie doen? Stuur dan een bericht via ons contactformulier (klik HIER).

Stichting Dierenvoedselbank Limburg heeft een vast uitgiftepunt in Heerlen (voor de Parkstad gemeentes) Adres Oranje Nassaustraat 32 te Heerlen. Hier zijn wij wekelijks op dinsdag en/of woensdagochtend tussen 10 en 12 uur aanwezig. Sinds 2020 geven wij ook pakketten uit voor  inwoners van de Heuvelland gemeentes: Gulpen-Wittem en Simpelveld. Dit geschiedt op afspraak. U kunt wel een aanvraag doen indien u in deze gemeentes woont.

Inwoners uit andere gemeenten en inwoners uit Midden- en Noord Limburg verwijzen wij naar een collega dierenvoedselbank. 

 
E-mailen
Bellen
Instagram